Programe integrate de autocunoaștere

Sunt copil, mă descopăr și evoluez

Programul este format din 12 module distincte, cu o abordare integrată în care activitățile sunt interconectate. De aceea nu pot fi achiziționate module distincte, separat. Programul pune accentul pe autocunoaștere prin dezvoltare cognitivă și emoțională a copiilor.

Sunt copil, mă exprim liber și creativ

Activitățile creative sunt un mijloc prin care copiii descoperă și explorează lumea, prin intermediul jocului și creativității. Fie că sunt implicați individual, fie împreună, aceștia transformă fiecare interacțiune și colaborare într-o veritabilă aventură plină de farmec.

Sunt copil, citesc și povestesc

În premieră la Brașov, scriitoarea Ana Barton vine să le arate copiilor cum să transforme totul în poveste: tot ce văd, ce citesc, ce scriu, ce aud, ce ating, ce inspiră și expiră se transformă în poveste.

Sunt copil, vreau să știu ce să învăț

Trăim vremuri cu un mediu în permanentă schimbare, în care adaptarea la situații noi este foarte importantă și necesară. Nivelul dezvoltării gândirii creative este un predictor al adaptării copilului la contexte noi.

Hai să lucrăm împreună!

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.