Feedback individual și consiliere personală

Sesiuni individuale de feedback și consiliere pentru participanții înscriși în diverse programe din portofoliul TruSelf

Aceste întâlniri individuale reprezintă un diferențiator major și o valoare adăugată importantă în procesul de autocunoaștere și privința integrării corecte a tuturor elementelor în proces.

Beneficii

Creăm spațiul necesar pentru o comunicare deschisă și o ascultare activă, unde lupta de putere este înlocuită cu empatie, conectare și susținere. Consilierea se concentrează pe prevenție și claritate, oferind sprijin pentru a înțelege anumite aspecte ale vieții – personale, profesionale și sociale.
În acest proces de autocunoaștere, punem accent pe (re)descoperirea și folosirea abilităților, resurselor și valorilor personale, cu scopul de a îmbunătăți comunicarea și de a găsi soluții eficiente în fața provocărilor. O călătorie cu și despre participant, menită să îmbunătățească relațiile interpersonale și calitatea vieții.

Vrei să afli mai multe despre beneficiul programului de feedback individual și consiliere personală?

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.