LeadArtShip cu Aliz Kosza

Conferințe in-house pentru oamenii-cheie din organizații

Evenimente in-house pentru antreprenoriate sau corporaţii, dedicate dezvoltării abilităţilor de leadership și gândirii strategice în organizații.

Evenimentul se derulează pe parcursul a patru sau opt ore (în funcţie de nevoi, solicitare), în care Aliz prezintă provocările şi consecinţele dezechilibrelor dintre elementele HARD şi SOFT în organizații.

Este un proiect bazat 100% pe studii de caz: practică, NU teorie.

La finalul evenimentului, echipa dobândește un mod de gândire integrat, care o ajută să vadă interdependenţa şi conexiunea dintre toate elementele afacerii şi să înceapă armonizarea dintre HARD şi SOFT. Este un proiect inspiraţional, cu vibraţie şi transfer de know-how din experienţa personală şi profesională a unui lider cu peste 45 de ani de experienţă (ca CEO şi mentor), cu studii de caz relevante, care le oferă participanţilor o nouă perspectivă asupra leadershipului.

Vrei să afli mai multe despre beneficiul programului "LeadArtShip cu Aliz Kosza"?

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.