Programe pentru manageri și antreprenori

Programe de autocunoaștere personalizate

Primul pas către dezvoltarea personală eficientă este să îți cunoști limitările, dar și talentele, potențialul și punctele forte. Programele dedicate companiilor se derulează pe o perioadă de 3 luni. Ele sunt construite pe nevoi reale și reprezintă un pilon important în diagnosticarea nevoilor de creștere pentru planurile de dezvoltare a angajaților.

Gândesc liber, scriu creativ

Programul este structrurat în trei sesiuni de lucru, a câte două ore fiecare. Sesiunile implică interacțiuni (dialog și scris) între Ana Barton și participanți. Este vorba despre a fi activ, nu reactiv la aceste întâlniri, deoarece dialogul este cel care eliberează de constrângerile mentale și deschide ecluza creativității.

Evaluări vocaționale și de leadership

Oamenii, angajații în general, sunt mult mai motivați, eficienți, productivi și au satisfacția muncii atunci când sunt activi într-o zonă ocupațională similară cu interesele lor. Altfel spus, atunci când simt că talentul lor este valorizat. Această evaluare este utilă în explorarea posibilităților de evoluție în carieră, cu aplicabilitate în mediile în care sunt luate aceste decizii.

Hai să lucrăm împreună!

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.