Testimoniale & povești de succes

Mi-am înscris copilul pentru ca el să învețe de la profesioniști să-și gestioneze emoțiile. Este un loc unde copilul meu abia așteaptă să ajungă. A devenit mai responsabil, mai încrezător, mai empatic.
Opriș Ioana

Cu Cezar, care pe atunci era la grădiniță, nu reușeam să gestionăm situațiile legate de dezvoltarea lui. Căutând pe internet, am dat de aceste cursuri și ne-am angajat într-un proiect de lungă durată în ceea ce privește dezvoltarea fiului nostru și a noastă implicit. Cezar a început să se „așeze”, ca să zic așa, iar odată cu el am început și noi, părinții, să participăm la workshopuri și conferințe pentru a putea ține pasul cu copilul nostru. 

Boboc Alina
Am ales aceste cursuri pentru a aduce plusvaloare în dezvoltarea fetiței mele. Încă de la început a existat o comunicare deschisă, am definit obiective comune, am stabilit așteptări clare, există respect reciproc, încredere și implicare. Cel mai mare beneficiu la care mă gândesc acum este faptul ca împreună cu Flavia m-am dezvoltat și eu.
Jeler Andreea
Băiețelul nostru nu avea stabilitatea și încrederea de sine de care avea nevoie, iar noi, părinții, nu reușeam să îl ajutăm în totalitate. După ce am venit aici, rezultatele au devenit vizibile rapid, atât pentru noi, cât și pentru doamna învățătoare. Copilul nostru este mult mai liniștit, încrezător, știe cum să-și controleze emoțiile, merge cu drag la fiecare curs, iar pe doamne le adoră.

Szekeres Gabriela Andrada

Sunt deja doi ani de când am descoperit că, venind aici, fetița mea este realmente pregătită pentru viitoarea viață de adult, un adult încrezător în sine, conștient de propria valoare, echilibrat și inteligent emoțional. Suntem mai conștienți și noi, părinții, de rolul nostru. Nicoleta a fost vocea rațiunii și a conștiinței noastre venită din exterior și care ne-a confirmat unele metode în relația cu copilul, ne-a ghidat către altele noi și ne menține și pe noi conectați la tot ce învață copiii noștri alături de ea (prin întâlnirile programate periodic), un demers absolut necesar pentru ca munca ei să aibă rezultate optime și pe termen lung. Mulțumim, Mind Training, mulțumim, Nicoleta.
Vida Monica
Robert nu stătea concentrat pe un singur subiect mai mult de 15-20 de minute. Mi-am dat seama că nu am nici instrumentele și nici experiența necesare să-l ajut. Am ajuns aici printr-o recomandare, rezultatele au fost imediate, iar Robert a început să meargă și cu mai mult drag la cursuri.
Adriana Spoială
Fiica noastră este fericită, extrem de dedicată cursurilor și își dorește mereu să se implice. Această colaborare este de neprețuit, iar observarea progreselor remarcabile în dezvoltarea ei cognitivă și emoțională a fost un dar neprețuit pentru noi. Am venit aici pentru că ne-am dorit enorm să-i oferim copilului nostru cea mai bună șansă la succes și fericire.
Diniță Sorescu
Constantina Violeta

Hai să lucrăm împreună!

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.