Conferințe și evenimente inspiraționale

Întâlniri cu adevărat ALTFEL, cu sens, conținut și valoare adăugată, cu invitați care sunt profesioniști desăvârșiți în ariile lor de activitate, trăiesc și se manifestă în funcție de valori solide, care modelează în bine societatea.
TruSelf Stories se diferențiază de evenimentele și conferințele de masă, obișnuite, prin temele abordate, formatele personalizate, invitații speciali, care sunt repere în domeniile în care activează și care doresc să împărtășească bune practici din experiența lor de viață și din cea profesională.

Evenimente tematice dedicate părinților care au copii înscriși în diverse programe TruSelf

Evenimente educative pentru părinți, despre importanța autocunoașterii și susținerii copiilor în procesul de dezvoltare. Conștientizarea conectării reale dintre părinte și copil.

Scrisul e noul vorbit

Programul este structurat în trei sesiuni de lucru, a câte două ore fiecare. Sesiunile sunt interacțiuni (dialog și scris) între Ana Barton și participanți. Este vorba despre a fi activ, nu reactiv la aceste întâlniri, deoarece dialogul este cel care eliberează de constrângerile mentale și deschide ecluza creativității.

Conferințe tematice susţinute alături de un invitat special din domeniile: cultură, educație, știință sau business

O desfășurare de raţiune şi simţire, cu experienţe ale fiecărui speaker din parcursul profesional, îmbinate cu poveşti şi trăiri personale ale unor performeri, personalități din diverse arii societale: cultură, educaţie, știință, sport şi din societatea civilă.

LeadArtShip cu Aliz Kosza

Evenimente in-house pentru antreprenoriate sau corporaţii, dedicate dezvoltării abilităţilor de leadership și gândirii strategice în organizații. Evenimentul se derulează pe parcursul a patru sau opt ore (în funcţie de nevoi, solicitare), în care Aliz prezintă provocările şi consecinţele dezechilibrelor dintre elementele HARD şi SOFT în organizații.

Hai să lucrăm împreună!

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.