Programe de autocunoaștere personalizate

Despre program

Primul pas către dezvoltarea personală eficientă este să îți cunoști limitările, dar și talentele, potențialul și punctele forte. Programele dedicate companiilor se derulează pe o perioadă de 3 luni. Ele sunt construite pe nevoi reale și reprezintă un pilon important în diagnosticarea nevoilor de creștere pentru planurile de dezvoltare a angajaților.

Cui se adresează?

Antreprenorilor, managerilor și echipelor din organizații.

Cum știu dacă mi se potrivește?

Programele sunt 100% personalizate, pe baza unei discuții și evaluări prealabile, pentru identificarea provocărilor în echipă.

Ce poți descoperi despre persoana și/sau echipa ta?

Exemple de programe

De la autocunoaștere la succesul echipei

Este un program în care managerii / antreprenorii / membrii echipei sunt ghidați să-și recunoască și să-și valorifice resursele interioare, pentru a-și amplifica performanța profesională. Împreună vom crea un plan de acțiune personalizat care să susțină implementarea acțiunilor.

Echilibru între talente și provocări

Provocările sunt adesea privite ca piedici în dezvoltare. A ști să recunoști și să folosești punctele forte (resursele interioare) și să le îmbini cu cele exterioare face ca fiecare provocare să devină o adevărată oportunitate de creștere.

Dincolo de suprafață

De multe ori tratăm simptomul, și nu cauza. Acesta este un program în care prin învățare experiențială poți înțelege care este resursa din spatele problemei. Te ajută să schimbi perspectiva din care privești lucrurile, în așa fel încât să pui accentul pe soluții, și nu pe probleme.

Vrei să afli mai multe despre beneficiul programului pentru manageri și antreprenori?

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.