Sunt copil, vreau să știu ce să învăț

Evaluarea gândirii creative

Trăim vremuri cu un mediu în permanentă schimbare, în care adaptarea la situații noi este foarte importantă și necesară. Nivelul dezvoltării gândirii creative este un predictor al adaptării copilului la contexte noi.

Cui se adresează?

Copiilor cu vârste între 6 și 12 ani.

Metoda de lucru

În functie, pe de o parte, de efortul și dorința personală, atât ale copilului, cât și ale adulților, iar pe de altă parte de oportunități și susținere, copiii pot dobândi o gamă largă de calități, abilități și aptitudini.

Beneficii și rezultate:

Copilul

Părinții

Evaluare vocațională

Tinerii, oamenii, în general, sunt mult mai motivați, eficienți și satisfăcuți atunci când sunt activi într-o zonă ocupațională similară cu interesele lor. Altfel spus, atunci când simt că talentul lor este valorizat. Această evaluare este utilă în explorarea posibilităților de evoluție în carieră, cu aplicabilitate în mediile în care sunt luate aceste decizii.

Cui se adresează?

Copiilor cu vârste între 14 și 18+ ani

Metoda de lucru

Beneficii

Procesul de evaluare

Vrei să afli mai multe despre programul "Sunt copil, vreau să știu ce să învăț"?

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.