Sunt copil, citesc și povestesc

Ana Barton

Despre program

„Să știi să povestești este un fel de a te face mare. Tot timpul. De asemenea, plăcerea de a citi este o deprindere, la fel este cea de a scrie.

Să citești și să scrii pentru propria ta bucurie, nu doar pentru a te achita de obligațiile școlare. Pe amândouă le vom descoperi împreună.

Poveștile duc lumea mai departe dintotdeauna și pentru totdeauna. Unele se fac istorie, altele devin legende. Să știi să povestești este mai mult decât o înșiruire de întâmplări, să știi să povestești înseamnă să dobândești un nou fel de a înțelege tot ce te înconjoară. E un fel în care desfaci și recompui informația pe care o primești, indiferent de domeniul căruia acea informație îi aparține. O primești și-o reașezi în mintea și-n inima ta, îi dai forme noi, îi pui aripi, o faci a ta. Și, cel mai important, o transmiți mai departe, trecută prin filtrul personalității, creativității și cunoștințelor tale.”

– Ana Barton

Unicitatea cursului

Scriitoarea Ana Barton vine să le arate copiilor cum să transforme totul în poveste: tot ce văd, ce citesc, ce scriu, ce aud, ce ating, ce inspiră și expiră se transformă în poveste.

Cui se adresează

Copiilor cu vârste între 7 și 12 ani.

Pentru a răspunde nevoilor specifice și ritmului unic de învățare, în fiecare grupă se pot înscrie între 10 – 20 de participanți în funcție de nivelul de dezvoltare și vârstă.

Durata

Întâlnirea va dura șase ore, cu trei pauze interactive.

Mod de lucru

Pe parcursul întregii zile, se va ține cont de nevoile copiilor pentru a-și menține atenția și energia.

Ce vor învăța copiii în acest program

Vrei să afli mai multe despre programul "Sunt copil, citesc și povestesc"?

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.