Scrisul e noul vorbit

Descrierea programului

Lumea contemporană se manifestă azi mai mult decât oricând în scris, atât din punct de vedere personal, social, cât și profesional. Iar scrisul organizează omul, îi crește capacitatea de analiză și sinteză. În plus, îi eficientizează munca. Pe de altă parte, faptul că azi oamenii scriu mult mai mult decât vorbesc i-a făcut să fie mai izolați, mai timizi și să se simtă inconfortabil atunci când se află unii în fața altora. Îmbunătățindu-ne scrisul, ne perfecționăm vorbitul liber, în privat și în public. Ne simțim exprimați mai fidel, devenim mai siguri pe noi și mult mai asumați, mai liberi.

Scrisul a luat astăzi locul vorbitului, iar acest lucru, în loc să-i adauge consistență, l-a făcut sec, însă nu l-a simplificat deloc. Doar l-a sărăcit. Și cum, în afara moștenirilor știute ori surprinzătoare, bogăția presupune învățare și efort, lucrurile nu stau deloc diferit în ce privește scrisul.

Dialoguri inedite și revelatoare cu scriitoarea Ana Barton

Sesiunile sunt interacțiuni (dialog și scris) între Ana Barton și participanți. Este vorba despre a fi activ, nu reactiv la aceste întâlniri, deoarece dialogul este cel care eliberează de constrângerile mentale și deschide ecluza creativității. Programul este structurat în trei sesiuni de lucru, a câte două ore fiecare.

Cui se adresează?

Oamenilor din mediul de business sau orice domeniu de activitate care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, prin libertatea gândirii și prin exprimare orală și scrisă, adecvată fiecărui context.

De ce să participi?

Pentru a învăța să pună întrebările corecte pentru a ajunge la răspunsurile corecte Experimentează libertatea gândirii, care le aduce ușurința de a formula adecvat în funcție de context (indiferent de domeniul de activitate) Învață ce este scrierea creativă și cum poate fi la îndemâna oricui, prin exercițiul libertății de gândire și prin organizarea textuală

Durata și structura programului:

Beneficii pentru participanți:

Prima sesiune

Introducere și discuții interactive cu scriitoarea Ana Barton

A doua sesiune

Ateliere de scriere și lectură

A treia sesiune

Ateliere de scriere și lectură

**Pe parcursul întregii zile, sunt incluse gustările și masa de prânz, asigurând un mediu confortabil și propice pentru învățare și creativitate.

Principalele câștiguri ale participanților:

Vrei să afli mai multe despre beneficiul programului "Scrisul e noul vorbit"?

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.