Evaluări vocaționale și de leadership

Evaluare FIT Yourself

Oamenii, angajații în general, sunt mult mai motivați, eficienți, productivi și au satisfacția muncii atunci când sunt activi într-o zonă ocupațională similară cu interesele lor. Altfel spus, atunci când simt că talentul lor este valorizat. Această evaluare este utilă în explorarea posibilităților de evoluție în carieră, cu aplicabilitate în mediile în care sunt luate aceste decizii.

Cui se adresează?

Oamenilor cu poziții cheie și cu potențial din organizații: Coordonatori, Team Lideri, Manageri Middle și Top

Ce oferă?

Informații relevante cu privire la:

Metoda de lucru

Beneficii

Evaluare Leadership

În orice companie, indiferent de numărul de angajați sau domeniul de activitate, Leadershipul își pune amprenta pe cultura de organizație și influențează, afectează direct performanța. Anumite comportamente cenzurate, dar și necenzurate (leadership derailments) explică stilul decizional al unui lider, implicațiile acestuia asupra afacerii și prezic gradul de compatibilitate cu o anumită cultură, cu o anumită etapă de dezvoltare a unei organizații.

Atunci când suntem conștienți de comportamentele noastre și cum sunt acestea percepute de cei pe care îi conducem, cu care colaborăm, interacționăm, ne este mai ușor să ne calibrăm modul în care comunicăm și acționăm. Această evaluare ne ajută să definim multiple posibilități de evoluție în carieră, în mediile profesionale potrivite și cultura organizațională preferată.

Cui se adresează?

Persoanelor cu roluri complexe, oamenilor cu poziții cheie și cu potențial din organizații: Top Manageri, Middle Manageri, Coordonatori si Team Lideri

Ce oferă?

Informații relevante cu privire la:

Metoda de lucru

Beneficii

Vrei să afli mai multe despre beneficiul evaluărilor vocaționale și de leadership?

Te invit să intri în lumea TruSelf, lumea autocunoașterii, pentru a te descoperi pe tine așa cum ești. Am construit programele în așa fel încât îmbinăm perfect elementele între ele: cognitiv și emoțional, comportamente, deprinderi, creativitate, talent, autenticitate.