Comunicat Relansare

Stimați Parteneri și Colaboratori,

Anul acesta este anul transformării pentru MIND TRAINING, anul în care facem saltul la nivelul următor după 5 ani de reușite.

Cu această ocazie, ne relansăm cu un nou NUME și o nouă identitate vizuală care să transmită mai puternic și mai relevant ADN-ul nostru.

Facem saltul de la Brand personal la Brand de concept.

De-a lungul celor 5 de ani de existență, prin tot ce am realizat și am propus, ne-am asumat și cultivat, o unică și puternică idee: PERFORMANȚA – la nivel de relații, de soluții, de rezultate, progres.

Astfel, împreună cu voi, am construit lucruri vizibile, palpabile, benefice!

Dorim să fim în continuare un reper în procesul transformațional al oamenilor către sinele autentic, într-o lume a tentațiilor de a urma false modele contemporane.

Vom continua să evoluăm împreună, să echilibrăm palierul de valori marcat de respect reciproc, flexibilitate și integrare materializate în:

– Respectul pentru autenticitate: fiecare dintre noi are o valoare unică. Valoarea relațiilor este dată de respectul reciproc.

– Inovație: sinele creativ se manifestă plenar prin abordarea experiențială – Evoluție și învățare continuă: fiecare experiență este un prilej de învățare

– Etică profesională: onestitate , transparență și echidistanță

– Responsabilitate și dedicare: profesionalism, loialitate, implicare activă

Noua identitate vizuală ne susține în efortul nostru continuu de a fi Partenerul ideal în procesul de autocunoaștere pentru copii și adulți, manageri și lideri, antreprenori. Procesul de relansare și repoziționare aduce servicii și concepte noi, o echipă extinsă de specialiști, o nouă dinamică în activitatea noastră prin orientarea și mai puternică spre viitor.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și în acest moment important în dezvoltarea programelor noastre.

În curând revenim cu noutățile.

Nicoleta Galiș

Fondator, director programe TruSelf

Share :